Håkan Juholt
Ingen närmare beskrivning behövs men jag tar en liten brush up ändå. Juholt är sosse. Juholt är en tjuv. Han har stulit pengar från skattebetalare. Idag pratar Juholt om det som är demokrati. Han gör det genom att vara odemokratisk. Vi kan kalla det självmål

I en demokrati ska alla partier som röstats in i Riksdagen och dess politiker som sitter i regeringen följa den demokrati vi i Sverige har.

Men Juholt kan inte underordna sig detta. Likt ett litet barn som inte får tillgång till sin snuttefilt blir han trulig. Så trulig att han vägrar att ta debatt med alla riksdagspartiern Nu gör iofs detta ingenting. Juholt har en stolt tradiotion att följa. Som sosse. Nämligen att anse sig vara förmer än andra.

Juholts aktier är rätt låga vid det här laget och att köra snyfttricket att jag vill inte stå på samma sida i studion som Sverigedemokraterna gör, visar att han inte tror på demokrati.