Det krävs onda krafter för att ge stöd åt onda människor
Idag fick jag kaffet i vrångstrupen. Den vedervärdige Jackie Arklöf får hjälp av förlaget Vulkan (Linda Skugge) att publicera sin bok ”Marionettmänniskan”. Ivrigt understödd av Fryshuset som nu får anses ha nått lågvattenmärket.

Arklöfs patetiska försök att bortförklara allt jävla ont han ställt till med gör fan att jag mår illa. Ska vi titta lite på meritlistan? Först lite bakgrund.

Bakgrund
Född i Liberia. Vid tre års ålder kom Arklöv som adoptivbarn till Sverige och byn Ankarsund, fem mil nordväst om Storuman i södra Lappland. Hans familj hade där en lanthandel och de bodde på övervåningen av butiken. Arklöv hade en trygg uppväxt hos en kärleksfull familj. Under uppväxten utvecklade han ett starkt intresse för andra världskriget och nazism. Som 17-åring antogs Arklöv som befälselev och genomförde värnplikten vid K 4 i Arvidsjaur. Efter värnplikten hade han nekats inträde till den efterföljande officersutbildningen, och istället sökt sig till den franska Främlingslegionen där han provtjänstgjorde. Där fick han höra att Främlingslegionen inte var som förr, och då han fick reda på att soldaterna inte fick ägna sig åt riktiga krig, for han istället till Kroatien.

Jag hävdar stoiskt att man själv väljer vad man vill göra. Det har inte ett skit att göra med var man kommer ifrån eller om man blev retad som barn. Nu blev inte Arklöv det, det var bara ett exempel. Man väljer själv vad man vill bli och man är själv ansvarig för sina handlingar. Enligt mtt förmenande är Arklöv en cancersvulst på livets träd. Arklöv är en ond människa. En människa som har rånat banker, tagit gisslan, torterat människör, dödat minst fyra personer och fan vet vad mer ont han har gjort.

Meritlista – Slaktare på Balkan
19 år gammal reste Arklöv ner till kriget i Bosnien-Hercegovina och sökte till den bosnienkroatiska armén som legosoldat där han tjänstgjorde i den bosniskkroatiska armén HVO (Kroatiska försvarsrådet). I kriget begick han krigsförbrytelser, dels i stridssituationer, dels i lägren Gabela och Grabovina, där han enligt dom i bosnisk domstol också gjorde sig skyldig till omfattande tortyr av muslimska fångar, bland annat gravida kvinnor, vilket han också erkänt. I maj 1995 blev Arklöv tillfångatagen av muslimer i staden Mostar i Bosnien-Hercegovina och dömdes i första instans i september 1995 till 13 års fängelse. Efter att ha överklagat friades han i februari 1996 från ansvar för vissa av gärningarna. Det fanns överlevande som kunde vittna, och Jackie Arklöv dömdes i Bosnien-Hercegovina till ett 8-årigt fängelsestraff av högsta domstolen i Sarajevo. En fångutväxling genom Röda korset gjorde dock att han redan efter drygt ett år (1996) kunde flygas hem till Sverige. Strax därefter greps han på nytt och en förundersökning avseende brotten i Bosnien-Hercegovina i juli 1993 inleddes. I september 1996 släpptes han dock ur häktet och belades med reseförbud, och januari 1997 lades förundersökningen ned av åklagare Jan Danielsson och samtidigt fick Jackie Arklöv 23 000 kronor i skadestånd av staten.

Frågor man kan ställa sig är varför Arklöv var så jävla kåt på att slå och tortera och döda andra människor. Kriget på Balkan var inte hans krig. Han hade inte där att göra. Enda anledningen var att han ville människor illa och det har han lyckats jävligt bra med.

Bankrånare och mördare
Den 28 maj 1999 rånades Östgöta Enskilda Bank i Kisa av tre maskerade och beväpnade män – Jackie Arklöv, Tony Olsson och Andreas Axelsson. Bytet blev 2,6 miljoner kronor. Under flykten blev två polismän avrättade med nackskott med sina egna tjänstevapen på en landsväg i närheten av Malexander när de hade försökt stoppa rånarna. Jackie Arklöv var bödeln.

Jackie Arklöv greps den 31 maj 1999 av polis i Tyresö söder om Stockholm. Arklöv hade kommit gående klockan 12.08 vid lunchtid den 31 maj, uppför en trappa vid Nybodahallen i Tyresö Centrum. En civil spaningspatrull hade fått syn på honom och vid gripandet avlossades ett skott som hade träffat lungan. Han fördes i ambulans till Södersjukhuset.

Hade polisen lärt sig skjuta hade han skjutit den jäveln i huvudet.

I Mars 2004 presnterad Dagens Nyhters journalist Maciej Zaremba en artikel som starkt kritiserade den förundersökning Jan Danielsson lagt ner. Zaremba lyckades hitta flera vittnen till krikgsbrott begågna av Arklöv. Danielsson beslutade att på nytt genomföra en förundersökning och i Juni 2006 blev det klart att Arklöv skulle åtalas. Rättegången pågick mellan November 10, 2006 till December 18, 2006. En enig rätt dömde Arklöv skyldig till fängsligt förvar på felaktiga grunder, tortyr och misshandel av elva bosniska muslimska krigsfångar och civila, etnisk rensning (läs mord), plundring och godtyckligt frihetsberövande av människor; brott som skyddas av internationell lag.

Arklöv dömdes också till att betala 425,000 kronor till elva krigsoffer. Pengar som Arklöv givetvis aldrig kommer att betala.

Arklöv skriver bok
Boken ”Marionettmänniskan” ges ut av Linda Skugges bokförlag Vulkan. Linda Skugge som varit i kontakt med Expressen berättar anledningen till att publicera Arklövs bok. – Vi funderade en tid innan vi bestämde oss för att tacka ja till samarbetet med Jackie och Fryshuset och Exit. Men eftersom Vulkan.se är en sajt där alla kan publicera sin egen bok och som välkomnar alla så länge bokens innehåll är lagligt så kände vi att det var fel att neka honom. Alla äger rätten till sin egen röst oavsett historik och omständigheter.

Nej du, Linda Skugge. Det finns ingen rätt eller skyldighet att ta i Arklöv ens med tång. Nu är inte Linda Skugge den skarpaste kniven i lådan men till och med ett barn förstår det felaktiga i Linda Skugges uttalande. Jag saknar kopplingen mellan en mördare med total likgiltighet för andra männsiskors liv och rätten till att i efterhand polera sitt skitiga hantverk. Jag mår jävligt illa vid bara tanken. Det dröjer väl inte länge innan fanskapet får ändrat från livstid till tidsbestämt straff. Den jävlen ska inte ut ur fängelset. Aldrig.

Linda Skugge jag föraktar dig. Fryshuset, jag föraktar er verksamhet. Jackie Arklöv jag föraktar dig för att du är människa.

Yrke: Mördare, bankrånare, utövare av tortyr (även gravida kvinnor), utövare av misshandel, utövare av etnisk rensning, utövare av plundring, utövare av godtyckligt frihetsberövande, utövare av fängsligt förvar på felaktiga grunder.

En psykopat har ingen, och kan inte känna, empati för andra.